In het populaire Geldermalsen vindt een prachtige uitbreiding plaats voor tientallen nieuwe woningen. De Plantage is dé nieuwe wijk voor wonen, middenin de prachtige Betuwe. Ontdek hieronder de mogelijkheden van wonen in De Plantage in Geldermalsen.

De plantage

De Plantage is de nieuwste wijk in de Betuwe; een mooi groen en waterig stukje Nederland dat door zijn centrale ligging bijzonder populair is. Wist u bijvoorbeeld dat u slechts een half uur van Utrecht en 50 minuten van Amsterdam en Rotterdam verwijderd bent? Inmiddels bruist het al behoorlijk op dit nieuwe stukje Geldermalsen. Nieuwe families en starters met baby’s op komst hebben hun weg naar De Plantage gevonden. In deze ruim opgezette wijk zijn er vele verschillende mogelijkheden tot wonen.

Verschillende woningen in De Plantage

Van vrije kavels tot prachtige starterswoningen: in de ruimtelijke wijk De Plantage is voor iedereen plek. Door het aanwezige water woont u altijd dichtbij of aan het water. Alle voorzieningen zijn dichtbij, de wijk is bijzonder kindvriendelijk en in Geldermalsen zelf is een treinstation aanwezig. Zo woont u heerlijk centraal en toch landelijk binnen een zo voor Nederland kenmerkende omgeving.

Aanbesteden van de bouw

U hebt interesse in een van de beschikbare bouwkavels in De Plantage in Geldermalsen? Onze ontwerpen worden gekenmerkt door beleving, kwaliteit, hoogwaardige architectuur en dat allemaal in de juiste relatie met de omgeving. We kijken ernaar uit om uw ideeën te visualiseren in een ontwerp dat past in De Plantage. Bij het aanbesteden van de bouw kunt u eventueel kiezen voor een bouwteam. Onze vaste bouwpartners schuiven dan aan om al tijdens de ontwerpfase mee te denken over de bouw van uw toekomstige thuis en inzichten en advies te geven vanuit hun eigen vakgebied.

Overzicht vrije bouwkavels bij Brand | BBA Architecten

Brand | BBA Architecten, uw architect voor De Plantage in Geldermalsen

Het uitgangspunt voor al onze ontwerpen zijn de wensen en de budgetten van onze opdrachtgevers. Het is tenslotte úw huis dat we van idee tot droomthuis gaan verwezenlijken. Vanaf het eerste moment gaan we op zoek naar de balans tussen creativiteit en de uitvoerbaarheid van het project. Door onze jarenlange ervaring voelen wij haarfijn aan welke richting op wilt, ook als u het moeilijk vindt dit te benoemen. Neem eens een kijkje in ons zeer divers portfolio en neem gerust contact met ons op.