Kantoor AQ Group B.V. Utrecht

- Nieuwbouw kantoor Utrecht - Voor de AQ Group in Utrecht verzorgden wij het ontwerp, technische uitwerking en de directievoering van het nieuwe en duurzame kantoorpand.

Het bedrijfspand bestaat uit een kantoor van drie lagen en een bedrijfshal. Het bedrijfsgebouw is gerealiseerd op de Wetering-Zuid achter The Wall in Utrecht. Het is een fantastische gebouw geworden, zoals de opdrachtgever het zelf verwoord. De allereerste schets was meteen raak. En daar zijn wij natuurlijk ontzettend trots op.

Het ontwerp wordt gekenmerkt door glazen openingen in de metselwerk gevels waardoor er een prettig werkklimaat wordt gecreëerd. De lamellen voor de vliesgevel zorgen voor een mooie schaduwwerking en privacy voor de achtergelegen ruimten.

Transparantie is een belangrijk uitgangspunt voor onze opdrachtgever wat terug te zien is in het ontwerp. Bij binnenkomst valt meteen de grote vide op en de glazen scheidingswanden tussen de verschillende kantoren en vergaderruimtes. Middels glaspartijen is er vanuit het kantoor ook zicht op de bedrijfshal. 

De AQ Group verzorgt onderhoudsactiviteiten aan klimaat- en drinkwatersystemen alsmede levering van waterinstallaties.

Kortom een prachtig pand met een tevreden opdrachtgever. 

Categorie
Kantoren
Opdrachtgever
AQ Group B.V.
Locatie
Utrecht
BVO
3500 m²
Schetsen en Ontwerp
Schetsen en Ontwerp
Bouwvergunning
Bouwvergunning
Engineering
Engineering
Keuze aannemer
Keuze aannemer
Bouwbegeleiding
Bouwbegeleiding