Profiel

Brand I BBA Architecten is een veelzijdig architectenbureau dat werkzaam is in een groot aantal sectoren door heel Nederland. We zijn actief in de woning- en exclusieve villabouw, utiliteitsbouw, bedrijfspanden, kantoren, restauratie, onderwijs, sport, gezondheid en wellness & spa.

Door deze brede orderportefeuille beschikken wij over een verscheidenheid aan kennis en informatie die ingezet kan worden binnen de verschillende sectoren. Door zoveel mogelijk kennis in huis te hebben zijn wij in staat om onze doelgroepen optimaal te bedienen. Onze doelgroepen zijn met name bedrijven, projectontwikkelaars en particulieren.

Onze visie

Wij geloven in een duurzame ketensamenwerking met als resultaat een optimaal ontwerp voor onze opdrachtgever. Al vanaf het schetsontwerp betrekken wij onze adviseurs zoals constructeur, installatieadviseur, kostendeskundige en eventueel de landschapsarchitect bij het project.

Op deze manier ontstaat er een goede integratie en samenwerking tussen alle benodigde disciplines. Een intensieve samenwerking in het ontwerpproces resulteert in een kwalitatief hoogwaardig en duurzaam eindproduct waarin de opdrachtgever zich herkent.

Duurzaam Bouwen

De bescherming van het milieu en de natuurlijke hulpbronnen is in deze tijd een brandend actueel thema. Het schaarser worden van grondstoffen is hier mede oorzaak van.

Recyclebare bouwmaterialen, een gesloten productieketen, minimaal verbruik van grondstoffen en het gebruik van hernieuwbare energiebronnen zijn de basisvoorwaarden voor een ecologisch verantwoorde architectuur.

Respect voor de leefomgeving, bouwen met behulp van duurzame materialen en installaties is bij ons een integraal onderdeel van de bedrijfsfilosofie. Zo komen we tot een optimaal en duurzaam ontwerp waarbij het comfort en de wensen van onze opdrachtgevers centraal staan.

De directie

Jaap Brand

"Architectuur en empathie zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden"

Ontmoet al onze medewerkers

Onze missie

Onze missie is om een architectonisch aansprekend, duurzaam en economisch gebouw te ontwerpen waarin de gebruiker zich thuis voelt. Mede hierom vormt binnen ons creatieve proces architectuur, milieu, budget en mensen het uitgangspunt. De centrale spil hierin is onze opdrachtgever. Zijn wensen en ideeën vormen altijd de kern van ons ontwerp.

Ons bureau met ervaren architecten en bouwkundigen heeft inmiddels ruim 25 jaar ervaring. Samen met u realiseren wij uw wensen!

architect transformatie bedrijfspand Brand I BBA Architecten

Full-service dienstverlening

Onze brede ervaring en verscheidenheid aan kennis helpt ons om meer te zijn dan een gemiddeld architectenbureau. Een bedrijfspand of woning waar u zich comfortabel in voelt beslaat namelijk meerdere facetten. Ook voor tuin, interieur, bouwbegeleiding, advies over aannemers en installatieadvies kunt u bij ons terecht.

Vrijblijvend een uurtje brainstormen?

Neem contact met ons op voor meer informatie of een kennismaking.

 

Wilt u weten wat we met uw gegevens uit dit formulier doen? Lees dan ons privacy statement.

Direct contact met onze adviseurs?

Bel ons van maandag t/m vrijdag tussen
08:30 en 17:00 op (078) 691 92 11

Adres- en
contactgegevens

Brand I BBA Architecten
Hoofvestiging
Abbekesdoel 15  
2971 VA Bleskensgraaf
Bezoekadres 2
Markendaalseweg 4
4811 KC Breda
E-mailadres:info@brandbba.nl
Telefoon: (078) 691 92 11

Volg ons op

FacebookFacebook
Twitter
Pinterest