Villapark Lavendel

- Nieuwbouw villawijk Vlijmen- Aan de rand van de natuur en midden tussen de Loonse en Drunense duinen en het Engelermeer is Villapark Lavendel gerealiseerd. Het gaat totaal om circa 37 villa’s en 10 rijenwoningen. Ons ontwerpconcept is ‘eenheid in verscheidenheid’. De verschillende ontwerpen worden gekenmerkt door natuurlijke vormen, beschutting en geborgenheid. De beeldbepalende kappen van de villa’s reiken tot aan de eerste woonlaag en omarmen als het ware de woningen.

De villa’s zijn standaard zeer compleet, maar er zijn talloze mogelijkheden om de villa naar eigen wens in te delen. Een uitbouw aan de voorzijde, achterzijde, een grotere woonkamer enz.

Naast de vele bouwopties kan de toekomstige bewoner ook nog kiezen tussen verschillende materialen zoals bijvoorbeeld de steenkeuze, rieten dak of een pannendak.
Op deze wijze is geen enkele woning hetzelfde maar ontstaat er wel eenheid.

Wonen in Villapark Lavendel is bijzonder. Hier woon je niet alleen heerlijk landelijk en vrij, maar ook ongelooflijk centraal. Met de auto sta je in nog geen tien minuten in de bruisende binnenstad van Den Bosch. Of Waalwijk, hoewel Vlijmen zelf ook alle voorzieningen heeft, van sportclubs tot winkels en van eetcafés tot restaurants.

Woonconcept Villapark Lavendel:

  • vrijstaande en halfvrijstaande villa’s
  • markante jaren-30-architectuur
  • met spitsboogkappen / paraboolkappen
  • naar keus met riet of pannen gedekt
  • vrij in te delen en uit te bouwen
  • tot 6 slaapkamers mogelijk
Categorie
seriematige-woningbouw
Opdrachtgever
Bouwmaatschappij Merwestreek B.V.
Locatie
Vlijmen (gemeente Heusden)
BVO
Schetsen en Ontwerp
Schetsen
Bouwvergunning
Ontwerp
Engineering
Bestek
Keuze aannemer
Keuze aannemer
Bouwbegeleiding
Bouwbegeleiding