Nieuwbouw bedrijfsverzamelgebouw Waalwijk

Nieuwbouw bedrijfsverzamelgebouw Waalwijk - Voor onze opdrachtgever BVI.EU hebben wij een bedrijfsverzamelgebouw ontworpen: Waalwijk High End Light Industrial (HELI). HELI is een bedrijfsverzamelgebouw, gelegen op het industrieterrein Waalwijk-Noord met aandacht voor energie-efficiëntie met duurzaamheid en werkcomfort. Zijn ligging in een van de logistieke hotspots van Nederland is de perfecte ondersteuning voor de groei van uw bedrijf.

Om de steeds veranderende eisen van de gebruikers te ondersteunen, zijn de 20 units, verdeeld over 2 gebouwen, volledig moduleerbaar ontworpen. In de units is er de mogelijkheid om verdiepingsvloeren te plaatsen, wat zorgt voor extra (opslag)ruimte. Naast een verdiepingsvloer kunnen units ook bijkomend uitgerust worden met een kantoor. Er is ook de mogelijkheid om meerdere units te combineren. De units krijgen het  A++++ energielabel. 

Het bedrijfsverzamelgebouw is strategisch gelegen op slechts twee minuten van de N261 (Tilburg – Waalwijk) en vijf minuten van A59 (Den Bosch – Raamsdonksveer). Het Waalwijk HELI bedrijvenpark wordt ontwikkeld op het bedrijventerrein Zanddonk te Waalwijk met maar liefst 7.376 m² aan bedrijfsvastgoed waar het midden- en kleinbedrijf zich ten volle kan ontplooien op een duurzame manier.

Met het S.E.Q.-pakket (Security, Environment, Quality) zorgt BVI.EU voor een professionele afwerking van beveiliging en kwalitatief ingerichte gemeenschappelijke delen. Camerabewaking en energiezuinige, slimme LED-verlichting voorzien de nodige veiligheid op het HELI-park. Waterdoorlatende tegels en infiltratie is een van de vele groene initiatieven aanwezig die bijdragen aan een duurzame omgeving. BVI.EU garandeert kwalitatief ingerichte gemeenschappelijke delen door het aanbieden van een reclametotem, kader voor logoborden en unit-nummering door middel van een verlichtingsbak.

Categorie
Bedrijfsgebouwen
Opdrachtgever
BVI.EU
Locatie
Waalwijk
BVO
4607 m²
Schetsen en Ontwerp
Schetsen en Ontwerp
Bouwvergunning
Bouwvergunning
Engineering
Engineering
Keuze aannemer
Keuze aannemer