Nieuwbouw bedrijfspand kantoor Eurogroep

- Nieuwbouw bedrijfspand met hoofdkantoor Eurogroep en TTA - Voor de Eurogroep en TTA in Bleskensgraaf verzorgen wij het ontwerp, benodigde vergunningen en de engineering van dit nieuwe en duurzame bedrijfspand.

Het zeer duurzame bedrijfspand bestaat uit een kantoor van drie lagen van ca. 2500 m2 en een bedrijfshal van 12.000 m2. Het bedrijfsgebouw wordt gerealiseerd op het bedrijventerrein in Bleskensgraaf.

De afgelopen jaren heeft de Eurogroep een enorme groei doorgemaakt. Er werden onder andere nieuwe producten gelanceerd, zoals de Lowpad. Om deze groeiende organisatie te faciliteren met als doel de efficiëntie te verbeteren en om een ​​nog betere samenwerking tussen de Eurogroep-bedrijven en TTA tot stand te brengen, gaat het bedrijf verhuizen naar een nieuw pand in Bleskensgraaf.

Alle dochterondernemingen van de Eurogroep en TTA zullen ondergebracht worden in het nieuwe hoofdkantoor.

Met de focus op interactie en transparantie zal het ontwerp een gastvrije en inspirerende werkomgeving creëren. De entree is ontworpen met een groot atrium. Op het dak van de eerste verdieping bevind zich het dakterras met vrij uitzicht over het polderlandschap. In het hoofdkantoor is tevens een binnentuin en 12 meter hoge groenwand ontworpen. De planning is om het eerste kwartaal 2021 het pand op te leveren.

Categorie
Bedrijfsgebouwen
Opdrachtgever
Eurogroep en TTA
Locatie
Bleskensgraaf
BVO
15000 m²
Schetsen en Ontwerp
Schetsen en Ontwerp
Bouwvergunning
Bouwvergunning
Engineering
Engineering
Keuze aannemer
Keuze aannemer
Bouwbegeleiding
Bouwbegeleiding