Interieur ontwerp kantoor AB Midden Nederland

Voor AB Midden Nederland heeft Brand I BBA Architecten het interieur en de nieuwe indeling van het bestaande kantoor in Sliedrecht ontworpen. Het kantoor voldeed niet meer aan de wensen qua daglicht, akoestiek en de uitstraling van het bedrijf. Wij zijn dan ook de uitdaging aangegaan om er een eigentijds en comfortabele werkplek van te maken.

Voor AB Midden Nederland hebben wij een nieuw concept bedacht wat naadloos aansluit bij hun bedrijfsvoering en kernwaarden. Het moest een kantoor worden met een open uitstraling waarin werken, overleggen en ontspanning naadloos in elkaar over gaan. Dit werd dan ook het uitgangspunt voor ons ontwerp.

Via de afgesloten glazen hal kom je het kantoor binnen en sta je direct in de centrale ruimte, ook wel de kantoorhuiskamer genoemd. De werkplekken bevinden zich rondom deze centrale ruimte. De huiskamer functioneert zowel als overlegruimte, kantine en biedt plaats voor flexplekken. Bij binnenkomst voel je je dan ook direct thuis.

Rondom de kantoorhuiskamer zijn de diverse kantoren, vergaderruimten, toiletten en de keuken gesitueerd. Deze verschillende ruimten zijn van elkaar gescheiden door middel van glazen wanden. Dit geeft het geheel een open karakter en zorgt voor een lichte centrale ruimte. Er gaat immers niets boven natuurlijk daglicht.

Onze opdrachtgever en de werknemers zijn ontzettend blij met het resultaat. En daar doen we voor!

Categorie
Bedrijfsgebouwen
Opdrachtgever
AB Midden Nederland
Locatie
Sliedrecht
BVO