Architect kantoor | Brand - BBA Architecten

Bedrijfspand AQ Group B.V. Utrecht

- Nieuwbouw bedrijfspand Utrecht - Voor de AQ Group in Utrecht verzorgden wij het ontwerp en de directievoering van het nieuwe en duurzame bedrijfspand.

Het bedrijfspand bestaat uit een kantoor van drie lagen en een bedrijfshal. Het bedrijfsgebouw is gerealiseerd op de Wetering-Zuid achter The Wall in Utrecht. Het bedrijfspand is inmiddels in gebruik genomen door de AQ Group. Het is een fantastische gebouw geworden, zoals de opdrachtgever aangeeft. De allereerste schets was meteen raak. En daar zijn wij natuurlijk ontzettend trots op.

Het ontwerp wordt gekenmerkt door glazen openingen in de metselwerk gevels waardoor er een prettig werkklimaat wordt gecreëerd. De lamellen voor de vliesgevel zorgen voor een mooie schaduwwerking en privacy voor de achtergelegen ruimten. Transparantie is een belangrijk uitgangspunt voor onze opdrachtgever. Bij binnenkomst valt meteen de grote vide op en de glazen scheidingswanden tussen de verschillende kantoren en vergaderruimtes. Middels glaspartijen is er vanuit het kantoor ook zicht op de bedrijfshal. 

De AQ Group verzorgt onderhoudsactiviteiten aan klimaat- en drinkwatersystemen alsmede levering van waterinstallaties.

Kortom een prachtig pand met een tevreden opdrachtgever. 

 

Categorie
Bedrijfsgebouwen
Opdrachtgever
AQ Groep B.V.
Locatie
Utrecht
BVO
3500 m²
Schetsen en Ontwerp
Schetsen en Ontwerp
Bouwvergunning
Bouwvergunning
Engineering
Engineering
Keuze aannemer
Keuze aannemer
Bouwbegeleiding
Bouwbegeleiding