Bedrijfshal Nippon Gases

- Nieuwbouw bedrijfshal Nippon Gases -  Voor Nippon Gases hebben wij het ontwerp, de benodigde vergunningen en de engineering verzorgt voor de nieuwe productiehal. De nieuwe bedrijfshal met een kantine en een kantoor wordt gerealiseerd op bedrijventerrein Industriegebied West in Dordrecht.

In de nieuwe bedrijfshal zal de productie van en de groothandel in droogijs en de aan- en verkoop van gassen voor industrieel gebruik plaats vinden. Het gebouw is praktisch en industrieel vormgegeven conform de eisen van de gemeente. Op het terrein is tevens een laaddock gesitueerd. 

Nippon Gases is aanwezig in de meest geïndustrialiseerde landen van Europa en telt ongeveer 2.600 medewerker. Ze levert industriële gassen aan meer dan 100.000 klanten, die actief zijn in verschillende sectoren zoals chemie, metaalnijverheid, voeding, elektronica, energie en gezondheidszorg.

Daarnaast zijn ze één van de vier belangrijkste industriële gasbedrijven in de wereld en reeds zeer goed gepositioneerd in Japan, Zuidoost Azië en de Verenigde Staten. De toewijding voor veiligheid, conformiteit, het milieu, het talent van de werknemers en de beste dienstverlening naar de klanten past perfect bij de motto van TNSC: “The Gas Professionals”.

Januari 2020 is Staton met de bouw gestart.

Categorie
Bedrijfsgebouwen
Opdrachtgever
Nippon Gases
Locatie
Dordrecht
BVO
2000
Schetsen en Ontwerp
Schetsen en Ontwerp
Bouwvergunning
Bouwvergunning
Engineering
Engineering