Peuterspeelzaal De Leeuwerik

De Stichting Reformatorische Peuterspeelzalen heeft in 2009 haar tweede peuterspeelzaal “De Leeuwerik” in gebruik genomen.

Dit splinternieuwe gebouw is gerealiseerd nabij de naastgelegen Johannes Calvijnschool, welke ook door BBA is ontworpen.

Het is onze ontwerper gelukt om de peuterspeelzaal qua architectuur aan te laten sluiten bij de Johannes Calvijnschool. Met als resultaat een prachtig gebouw, gebouwd van hoogwaardige materialen.

Wethouder mevrouw A.A. Aeyelts Averink-Winsemius heeft met enkele peuters de feestelijke openingshandeling verricht.

Als bureau zijn wij dan ook trots om deze ‘oude’ opdrachtgever weer van dienst te zijn geweest!

Categorie
Onderwijs
Opdrachtgever
Gemeente Krimpen a/d IJssel en VVOGG
Locatie
Krimpen aan den IJssel
BVO
87 m²

=\=\