architect bedrijfspand Dordrecht Brand I BBA Architecten

Bedrijfpand Dordrecht

- Nieuwbouw bedrijfspand Dordrecht - De vraag: “Waar kan ik mij het beste vestigen als bedrijf, met voldoende groeimogelijkheden naar de toekomst kijkend en echt wil gaan voor duurzaam bouwen, wie kan mij daar optimaal bij ondersteunen en ontzorgen?”

Dibalex vond de weg naar Brand BBA I BBA Architecten. Zij zijn op de hoogte m.b.t. beschikbare kavels, mogelijkheden en prijzen. Zij kennen de stappen in het maken en doorlopen van programma, ontwerp en bouwproces.
Een architect met gevoel voor maat en evenwicht, welke betrekking heeft op architectuur en budget. Het ontwerp moet namelijk passen t.a.v. het programma, mogelijkheden bieden om te groeien, maar mag ook uitstralen wie de opdrachtgever is.

Dibalex maakt en assembleert Speciaal Machinebouw en zit met haar producten in een groeimarkt waar de lengte nog niet uit is. Dat was de reden om elders een onderkomen te hebben waar allerhande producten op een efficiënte wijze kunnen worden geëngineerd en gefabriceerd.

Brand BBA is ook als directie de spin het web die het gehele proces begeleid.
Ontwikkelen en bouwen doen we samen en dan ook graag duurzaam! Vandaar een bedrijfspand zonder aansluiting op het gasnet en toekomstproef.
U ook? Wij maken graag tijd en ruimte voor u om nieuwe mogelijkheden te delen. U zult verrast zijn van het resultaat.

Categorie
Bedrijfsgebouwen
Opdrachtgever
Havenaar Beheer B.V.
Locatie
Dordrecht
BVO
2512 m²
Schetsen en Ontwerp
Bouwvergunning
Engineering
Keuze aannemer
Bouwbegeleiding