Nieuwbouw schuurwoning Hillegom

- Nieuwbouw schuurwoning - Voor onze opdrachtgever hebben wij deze schuurwoning ontworpen op een mooie landelijke boomrijke locatie in Hillegom. De schuurwoning wordt uitgevoerd met zwarte verticale gevelplanken gecombineerd met grijskleurig metselwerk. De eikenhouten spanten en kolommen vormen samen met de natuurstenen schoorsteen een ware eyecatcher. Het dak van deze schuurwoning wordt uitgevoerd in een antraciet leipan. 

De schuurwoning is royaal opgezet met op de begane grond o.a. een ruime woonkamer, eetkamer, woonkeuken en een slaapkamer. In de woonkeuken bevind zich de vide wat een enorm ruimtelijk effect heeft samen met de glazen pui welke doorloopt tot in de nok. Door de terugspringende gevel ontstaat er een mooie veranda gekoppeld aan de eetkamer. Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers en een royale badkamer.

De verwarmingsinstallatie zal in een lucht/water systeem worden uitgevoerd. Alle vertrekken zullen worden voorzien van vloerverwarming met uitzondering van de zolderverdieping.

Categorie
particuliere-woningbouw
Opdrachtgever
Fam. C Berg
Locatie
Hillegom
BVO
215 m²

=\=\