Schuurwoning Delft

- Nieuwbouw schuurwoning - Op een mooie locatie in het polderlandschap van Delft wordt deze schuurwoning gerealiseerd. 

In vorm, materialisatie en omvang voegt deze schuurwoning zich naar haar omgeving.  De grote dakvlakken zijn een belangrijk beeldbepalend onderdeel van de woning. Met een zorgvuldige dakpankeuze en het verticale element van de entree wordt het eigen karakter op een ingetogen wijze geaccentueerd.

De gevels worden uitgevoerd met verticale houten latten waarbij de schoorsteen als stijlelement wordt uitgevoerd in natuursteen. En natuurlijk ontbreken de kenmerkende houten spanten niet. De grote glaspartijen in de achtergevel en zijgevel garanderen een zee aan licht in de woning. De grote raampartijen bieden ook maximaal zicht op de grote tuin.

Categorie
particuliere-woningbouw
Opdrachtgever
Villabouw Nederland B.V.
Locatie
BVO
210 m²
Schetsen en Ontwerp
Bouwvergunning
Engineering