Nieuwbouw landelijk moderne woning Papendrecht

- Nieuwbouw landelijk moderne woning - Voor de Fam. van Tilburg hebben wij een landelijk moderne woning met rieten kap ontworpen op één van de vrije kavels in Land van Matena aan de Tiendzone in Papendrecht.

De architectuur van deze landelijk moderne rietgedekte woning wordt gekenmerkt door de witte gevels welke worden uitgevoerd in stucwerk met op de kopgevels zwart potdekselwerk. De kozijnen worden uitgevoerd in de kleur antraciet en in de rieten kap zijn de zonnepanelen verdiept geïntegreerd. Het resultaat is een prachtige woning waarin de toekomstige bewoners zich herkennen.

Rechts van de woning is een glazen uitbouw t.b.v. woonkamer en de garage ontworpen. In de garage zelf is ruimte voor één auto.

De woning wordt opgebouwd uit constructief isolerende sandwichpanelen van Kingspan TEK. Het casco bestaat uit constructief geïsoleerde panelen voor wanden en daken. Hét nieuwe bouwen biedt een zeer energiezuinig en slank bouwsysteem dat isolatie en dragen in één combineert; in de basis zeer sterk en snel is; en met een prefab en duurzaam karakter.

Categorie
particuliere-woningbouw
Opdrachtgever
Fam. Van Tilburg
Locatie
Papendrecht
BVO
150 m²
Schetsen en Ontwerp
Schetsen & Ontwerp
Bouwvergunning
Bouwvergunning
Engineering
Engineering
Keuze aannemer
Keuze aannemer
Bouwbegeleiding
Bouwbegeleiding