2 onder 1 kap woning Dalem

- Nieuwbouw twee onder een kap woning - Bij het ontwerp van deze 2 onder-een-kap-woning hebben wij ons laten inspireren door de jaren dertig. De paraboolvormige kap met daaronder een kloeke bouwmassa geeft het ontwerp een solide uitstraling. De beeldbepalende kap van de woning reikt tot aan de eerste woonlaag. De kapvorm geeft op de verdiepingen heel veel woonoppervlakte.

Het resultaat is een warme en royale villa waarin de bewoners zich herkennen. De landelijke stijl spreekt onder meer uit robuust metselwerk, potdekselwerk en de rieten kap.

De villa is zo op de unieke kavel gesitueerd dat de beleving in de tuin optimaal is. Het royale perceel biedt veel privacy en een prachtig uitzicht op de polder.

Bij binnenkomst voelt dit huis direct als thuis. De living en leefkeuken omarmen je en zijn voorzien van alle comfort. Verder zijn er 3 zeer ruime slaapkamers, een werkkamer en een badkamer. De bijzondere kapconstructie geeft niet alleen veel ruimte maar ook een speciale sfeer. Daarnaast is er onder de woning ook nog een kelder aanwezig.

Categorie
particuliere-woningbouw
Opdrachtgever
Bouwmaatschappij Merwestreek
Locatie
Dalem, Gorinchem
BVO
355 m²
Schetsen en Ontwerp
Schetsen en Ontwerp
Bouwvergunning
Bouwvergunning
Engineering
Engineering