Moderne schuurwoning Alblasserdam

Modern luxe schuurwoning

In deze modern vormgegeven luxe landelijke schuurwoning is het heerlijk leven. De grote glaspartijen in de achtergevel garanderen een zee aan licht in de woning. De grote raampartijen bieden ook maximaal zicht naar buiten, zodat het mooie buitenleven ook binnen volledig wordt ervaren.

Levensloopbestendig

De master bedroom met badkamer en royale garderobe bevind zich in het bijgebouw waardoor alle belangrijke functies op één woonlaag zijn gesitueerd. De overige ruimten zoals de wijnkelder, sauna, slaapkamers en badkamer bevinden zich in het souterrain welke grenzen aan de patio.

Materialen die passen bij de omgeving met een moderne twist

De voorzijde van de villa is bewust gesloten gehouden, zodat er vanuit de straatkant geen inkijk in de woning is.
Aan de achterzijde hebben we uitgepakt met grote glaspartijen die een zee aan licht doorlaten en daarnaast een ultieme beleving van de buitenomgeving mogelijk maken. Voor de afwerking hebben we gezocht naar materialen die bij de omgeving passen en daar vervolgens een moderne twist aan gegeven.

Architectuur, interieur en tuin komen samen in een totaalplaatje dat klopt, maar waarin je ook telkens verrast wordt door bijzondere zichten. Op die manier bleef je de schoonheid van elk element optimaal.

 

Terug naar overzicht
Categorie(ën)
Landelijk moderne woning
Landelijke woning
Moderne woning
Schuurwoning
Villa
13 juni 2022
Deel dit artikel