U zoekt een architect in rotterdam?

Brand I BBA Architecten

Brand I BBA Architecten is een veelzijdig architectenbureau dat werkzaam is in een groot aantal sectoren door heel Nederland. We zijn actief in de woningbouw, bedrijfspanden, kantoren, restauratie, sport en wellness & spa.

Door deze brede orderportefeuille beschikken wij over een verscheidenheid aan kennis en informatie die ingezet kan worden binnen de verschillende sectoren. Door zoveel mogelijk kennis in huis te hebben zijn wij in staat om onze doelgroepen optimaal te bedienen. Onze doelgroepen zijn met name particulieren, bedrijven en projectontwikkelaars. U bent van harte welkom aan de Stadhoudersweg 71 in Rotterdam of op onze hoofdvestiging aan de Dam 67 in Alblasserdam. 

Inspiratie nodig? Krijg gratis onze brochure thuisgestuurd!

40 pagina's bordevol ideeen, foto's en informatie

Ja stuur mij de gratis brochure

Wij zijn een familiebedrijf wat inmiddels bijna 30 jaar vol passie en tot tevredenheid van onze opdrachtgevers ontwerpen en realiseren. Als architectenbureau helpen wij u graag met het realiseren van uw droomwoning of bedrijfspand. 

Heeft u plannen voor het nieuwbouwen van een woning of bedrijfspand? Heeft u een bouwkavel op het oog of al gekocht? Of wilt u uw woning of bedrijfspand verbouwen? Als architectenbureau helpen wij u graag met het realiseren van uw plannen. Wij maken het eenvoudig: we begeleiden en ontzorgen u volledig. Vanaf het maken van een persoonlijk ontwerp tot het overhandigen van de sleutel blijven wij betrokken. Maak kennis met onze unieke werkwijze in 7 stappen waarbij wij vanaf het begin direct de bouwkosten voor u inzichtelijk maken.

Wij bieden u ons vrijblijvend uurtje brainstormen aan om uw nieuwbouw- of verbouwplannen te bespreken. Omdat wij u graag van dienst zijn, zijn hier geen kosten aan verbonden. 


Ontdek onze bouwstijlen

Vrijblijvend een uurtje brainstormen?

Neem contact met ons op voor meer informatie of een kennismaking.

 

Wilt u weten wat we met uw gegevens uit dit formulier doen? Lees dan ons privacy statement.

Direct contact met onze adviseurs?

Bel ons van maandag t/m vrijdag tussen
08:30 en 17:00 op (078) 691 92 11

Adres- en
contactgegevens

Brand I BBA Architecten
Hoofvestiging
Abbekesdoel 15  
2971 VA Bleskensgraaf
Bezoekadres 2
Markendaalseweg 4
4811 KC Breda
E-mailadres:info@brandbba.nl
Telefoon: (078) 691 92 11

Volg ons op

FacebookFacebook
Twitter
Pinterest