De directeuren Leen Geluk en Eric de Vrieze van Novetec zijn aangenaam verrast door het positieve effect van hun onlangs gerealiseerde bedrijfspand in Alblasserdam. Het bedrijf heeft namelijk een grote opdracht in de wacht weten te slepen, waar de huidige huisvesting op een positieve wijze aan heeft bijgedragen.

Meer info

Het is bekend dat huisvesting en alles wat daarbij hoort en komt kijken belangrijk is voor het winnen van vertrouwen met de relatie. Een opdrachtgever verstrekt in deze tijden niet zomaar een opdracht om een product te maken. Hier komt gedegen vakmanschap aan te pas en er moet vertrouwen zijn dat het betreffende bedrijf de order ook kan uitvoeren.

Novetec was dan ook in de race voor het maken en assembleren van geluidsisolerende omkastingen voor de offshore. Het betrof in dit geval een ongekend grote order in de historie van het alsmaar doorgroeiende bedrijf in Alblasserdam. De offerte die Novetec na een zorgvuldige engineering kon uitbrengen aan deze nieuwe relatie was concurrerend.

Er werd afgesproken met de mogelijke  opdrachtgever dat voor de laatste puntjes een bezoek op de locatie van Novetec zou volgen. Dat bezoek werd goed voorbereid door beide heren Geluk en de Vrieze. Een goede ontvangst, een warme ontmoeting in het prachtige kantoor en een rondleiding door de bedrijfshal gaf de juiste indruk.

Het productiegedeelte van de ruwe elementen en de heldere bedrijfsruimte van de assemblage maakte een voortreffelijke indruk op de relatie. Voor de laatste puntjes ging men nog even naar de prettige en transparante vergaderzaal. En bij het neerzetten van de koffie, zei de nieuwe klant: “Jullie hebben het tip top in orde, bij deze hebben jullie de opdracht. Ook de routing in het productiegedeelte heeft ons overtuigd dat het product wat wij beogen, hier gemaakt moet worden.”

Hieruit blijkt maar weer dat kwaliteit van een goede huisvesting loont.

Heeft u ook verbouw of nieuwbouw plannen? U zult versteld staan van de mogelijkheden en het resultaat. Wij nodigen u graag uit voor een oriënterend gesprek.