Modern landelijke woning

Het binnen- en buitenleven wordt goed gecombineerd

Voor onze opdrachtgever hebben wij een modern landelijke villa ontworpen voor één van de vrije kavels in de Volgerlanden in Hendrik-Ido-Ambacht. Deze landelijke villa is inmiddels tot volle tevredenheid van de opdrachtgevers opgeleverd. De kozijnen zijn uitgevoerd in antraciet kozijnen, ramen en deuren. Dit vormt een mooi contrast met de witte gevel. Aan de voorzijde is een prachtige veranda gesitueerd. Deze is direct vanuit de royale living bereikbaar. Het binnen- en buitenleven kan op deze manier goed worden gecombineerd. Hier kan men tot in de late uurtjes genieten van de prachtige tuin.

Een ware eyecatcher

De royale entree vormt letterlijk het middelpunt van deze woning. Bij binnenkomst valt meteen de prachtige vide op waar een eigentijds vormgegeven kroonluchter een ware eyecatcher is. Links van de entree bevind zich het kantoor en de garage, rechts bevind zich de woonkeuken en de royale living. Beide ruimte worden van elkaar gescheiden middels een doorzichthaard. Op de verdieping zijn de verschillende slaapkamers en badkamers gesitueerd.

“De villa heeft een groot effect op de omgeving. Voorbijgangers bellen spontaan aan om te vragen wie de architect is die dit prachtige huis heeft ontworpen. Een groter compliment aan Brand I BBA Architecten kunnen we niet geven”, aldus de trotse bewoners.

Interesse in een vrije kavel?

Heeft u ook interesse in een vrije kavel? Uw eigen droomwoning, precies zoals u hem voor ogen had? Neem dan contact met ons op.

Terug naar overzicht
Categorie(ën)
Landelijk moderne woning
Moderne woning
5 juni 2020
Deel dit artikel