In Gorinchem is een nieuwe prachtplek voor een woonwijk in de maak: in het woongebied Tuinen van Mollenburg komen maar liefst 29 vrije bouwkavels beschikbaar in vier fases. Op deze bouwkavels kunnen particulieren zelf hun woning bouwen.

Een woning in een nieuwe wijk van Gorinchem

Een nieuwbouwwijk waar alle voorzieningen al zijn? In de Tuinen van Mollenburg is deze droom binnen handbereik. Op een plek aan de Westkant van Gorinchem, waar vroeger veel gesport werd, wordt een ontspannen, kindvriendelijke woonwijk ontwikkeld. In deze nieuwe wijk komen maar liefst 29 bouwkavels vrij. Deze bouwkavels worden in vier fases vrijgegeven en kunnen door particulieren zelf gekozen worden. Een buitenkans vlakbij Gorinchem!

De schat van Gorinchem

De ligging van de nieuwbouwwijk wordt ook wel ‘de schat’ van Gorinchem genoemd. Ten westen van Gorinchem, verscholen achter een rij hoge bomen, legt een prachtig gebied zich bloot. Daar ligt deze unieke plek om een nieuw thuis op te bouwen: kleinschalig genoeg om het een knusse plek te maken, met huizen met een ruime opzet. Vlak langs de oude vestingstad en toch met veel groen en water. Een bijkomend voordeel van deze splinternieuw wijk: door de ruime opzet is een heerlijke diepe tuin altijd voorhanden. 

Aanbesteden van de bouw

Heeft u interesse in een van de beschikbare bouwkavels in de Tuinen van Mollenburg? Elk ontwerp begint met een idee. Ontwerpen van architectenbureau Brand I BBA Architecten worden gekenmerkt door beleving, kwaliteit, hoogwaardige architectuur en de juiste relatie met de omgeving. Juist in dit unieke gebied vlakbij de historische vestingstad denken onze architecten graag mee over uw unieke woonplek middenin deze dynamische woonplaats. Bij het aanbesteden van de bouw kunt u eventueel kiezen voor een bouwteam. Wij werken samen met vaste bouwpartners die ook om tafel komen zitten tijdens de ontwerpfase van uw toekomstige thuis. Deze bouwpartner geeft op deze manier al in de beginfase inzicht in de realisatie en kan advies geven vanuit hun vakgebied.

Brand I BBA Architecten, uw architect voor Tuinen van Mollenburg

Onze gepassioneerde architecten nemen altijd de wens het budget van de opdrachtgever als uitgangspunt. Uiteindelijk gaan we úw droomhuis tot werkelijkheid maken. Wij zoeken vanaf het eerste moment naar het balanspunt van creativiteit en uitvoerbaarheid. Door onze jarenlange ervaring met verschillende ontwerpen zijn wij in staat haarfijn aan te voelen welke richting u op wilt, ook als u dit zelf niet goed onder woorden kunt brengen. Neemt u een kijkje in ons zeer divers portfolio en neem gerust contact met ons op. Wij zijn benieuwd naar uw ideeën.

Brand I BBA Architecten heeft al tientallen woningen in Gorinchem en omgeving ontworpen. Onze contacten met gemeente Gorinchem zijn zeer warm. Profiteer van deze ervaring en schakel ons in als architect voor bouwen in Tuinen van Mollenburg. Bel met een van onze architecten of stuur een bericht via de site.