Een prachtig nieuw stukje Papendrecht

Centraal aan de rand van de nieuwe rondweg, die de nieuwbouwwijken Baanhoek (Sliedrecht) en Oostpolder (Papendrecht) verbindt met bestaande wijken langs de A15, ligt het woongebied Land van Matena. Een nieuwbouwwijk, waar rust, ruimte en natuur centraal staan. De komende jaren worden hier exclusieve woningen gerealiseerd.

Wat is uw woonvoorkeur?

De gemeente Papendrecht heeft de grove contouren van de wijk reeds bepaald. De verdere invulling is aan de toekomstige bewoners zelf. U kunt dus in belangrijke mate aangeven hoe u wilt wonen. Dit wordt ook wel vraaggestuurde ontwikkeling genoemd. Leent uw huishouden zich bijvoorbeeld voor een rijwoning of juist een vrijstaande woning? Op basis van de uitkomsten van het onderzoek, wordt een stedenbouwkundig plan opgesteld. Meld u nu alvast aan en vertel ons wat uw belangrijkste wensen zijn.

Voor iedere woonwens een oplossing

In Land van Matena kunnen zowel rijwoningen, twee-onder-één-kapwoningen als vrijstaande woningen worden gerealiseerd. Delen van het plangebied zijn voor de diverse woningtypes aangewezen. Binnen het stedenbouwkundig plan wat door de gemeente Papendrecht wordt ontwikkeld zijn diverse zones ingericht wat betreft prijsklasse; van middelduur tot topsegment.

Meer informatie over Land van Matena vindt u in de informatiebrochure, download hier de brochure.

De mogelijkheden voor wonen in Land van Matena

Heeft u er altijd van gedroomd om zelf uw huis te bouwen of om in een vrijstaande villa of ruime tweekapper te wonen? Dan is het woongebied van Land van Matena dé plek om uw wens werkelijkheid te laten worden! Land van Matena ligt op een ideale locatie. Vanuit de wijk rijdt u straks zo de A15 op, waardoor u binnen een mum van tijd in Dordrecht, Rotterdam of Gorinchem zit. Op de fiets zit u binnen 15 minuten in het centrum van Papendrecht. Of verken De Biesbosch.

Land van Matena wordt gebouwd naar uw wensen. Wie bijvoorbeeld zelf zijn huis wil bouwen kan straks een kavel kopen, maar als u liever een kant-en- klare woning in een bepaalde prijsklasse (vanaf ca. € 260.000,- v.o.n. tot zelfs boven de miljoen euro) wilt kopen kunt u dat ook aangeven. Bij de uiteindelijke inrichting van de buurt, zal de gemeente zoveel mogelijk rekening houden met uw wensen. Ga samen met ons de uitdaging aan en laat ons weten hoe we uw woondroom werkelijkheid kunnen maken.

Aanbesteden

U koopt een kavel en laat uw woning naar uw eigen wensen ontwerpen door  Brand | BBA Architecten. Voor de bouw van de woning zoekt u vervolgens een aannemer door middel van een aanbesteding. Wij zetten ons graag in voor het verzorgen van de aanbesteding, directievoering, planning, budgetbewaking, kwaliteitscontrole en eindoplevering.

Omdat wij het ontwerp gemaakt hebben kennen wij het project als geen ander. Wij vervullen dan ook graag een coördinerende rol om het bouwproject te regisseren. Doordat ons bureau de spil vormt binnen dit proces en alle andere partijen aanstuurt heeft de opdrachtgever één aanspreekpunt.

Bouwteam

Tegenwoordig wordt er ook veel voor een bouwteam gekozen. Eén van onze vast bouwpartners (aannemers) schuift dan aan tijdens het ontwerp van de woning en adviseren vanuit hun specifieke deskundigheid zodat ontwerp en realisatie goed op elkaar afgestemd kunnen worden.

Brand I BBA Architecten, uw architect voor Land van Matena

Brand I BBA Architecten is een veelzijdig architectenbureau dat werkzaam is in een groot aantal sectoren. We hebben ruime ervaring in de ontwikkeling en nieuwbouw van woningen als ook CPO projecten (CPO staat voor Collectief Particulier Opdrachtgeverschap). Bij CPO projecten is de realisatie van de woningen ook altijd vraag gestuurd.   

Door deze brede orderportefeuille beschikken wij over een verscheidenheid aan kennis en informatie die ingezet kan worden binnen de verschillende sectoren. Door zoveel mogelijk kennis in huis te hebben zijn wij in staat om onze doelgroepen optimaal te bedienen.

Als architectenbureau werken wij landelijk en zijn niet gebonden aan een regio.

Wij zijn gevestigd in Bleskensgraaf aan de Abbekesdoel 15 in een prachtige boerderij uit 1890 wat een prachtig werkdomein is voor ons enthousiaste team.

Wij hebben veel ervaring in het begeleiden van mensen zoals u van idee naar realisatie van de woning. Wilt u eens vrijblijvend weten wat bouwen in het Land van Matena voor u inhoudt en wat de kosten zijn? Bel ons dan eens op 078 691 92 11 of stuur ons een bericht.