Statig wonen op Het Landgoed?

Het Landgoed wordt omringd door bos en water. Centraal aan het eind van de laan komt een statig landhuis, met koetshuizen, een orangerie en ambachtshuizen. Bij de ingang van Het Landgoed komen twee zelfbouwthemakavels die passen bij een landgoed; het Poortwachtershuis en het Brugwachtershuis. Kortom, hier ontstaat een buurt met de sfeer van een oud landgoed, waar je zelf kunt bouwen.

Wat is uw woonvoorkeur?

Heeft u interesse in een vrije kavel? Uw eigen droomwoning, precies zoals u hem voor ogen had? Een eigen stekje, op een ruime kavel in een heerlijke en unieke omgeving? Dat kan op Het Landgoed in de wijk Nobelhorst in Almere: gunstig gelegen met ruim opgezette kavels. Het Landgoed is een statige en groene buurt die geïnspireerd is op een historisch landgoed. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden om uw woning te bouwen op een kavel op Het Landgoed ? Neem dan contact met ons op.

Voor iedere woonwens een oplossing

Als je straks op Het Landgoed van Nobelhorst rondwandelt, is het historische verhaal terug te ´lezen´ in de opzet en architectuur. Zo herbergt elk gebouw of kavel een ander type huis dat je op allerlei manier kunt aanpassen aan jouw gezin, smaak en leefstijl. En daarmee vinden historie en hedendaagse woonwensen elkaar!

Is jouw droom in een huis te wonen dat aan al je woonwensen voldoet? Een droomhuis, waarvan je zelf hebt bepaald hoe het eruit ziet? Dan is er goed nieuws! Op Het Landgoed komen maar liefst 41 zelfbouwkavels. Je kiest een kavel en bepaalt vervolgens zelf de grootte, de indeling en waar je het huis op de kavel wilt bouwen. Je woont prachtig aan het water of bij de bosrand. Er is ruime keuze in grootte, vorm en ligging.

Meer informatie over Het Landgoed vind u op http://www.nobelhorst.nl/ 

Ga samen met ons de uitdaging aan en laat ons weten hoe we uw droomwoning werkelijkheid kunnen maken.

De mogelijkheden voor wonen op Het Landgoed

Het dorp heeft een bestaand bos van 75 hectare en krijgt een eigen kanoroute. Dwars door de wijk loopt de Ontmoetingsroute: een brede route voor fietsers, wandelaars en skaters die de buurten en voorzieningen met elkaar verbindt. De wijk wordt klimaatneutraal, wat betekent dat de woningen zo min mogelijk energie verbruiken en het liefst zelf energie opwekken (bijvoorbeeld via zonnepanelen). Op wijkniveau wordt gezorgd voor extra energieopwekking door bijvoorbeeld biogas en windenergie te gebruiken.

Hoe kunt u bouwen op Het Landgoed in Almere?

Om uw droomwoning realiteit te maken kunt u verschillende wegen volgen. De meest gebruikelijke opties zijn:

Aanbesteden

U koopt een kavel en laat uw woning naar uw eigen wensen ontwerpen door  Brand | BBA Architecten. Voor de bouw van de woning zoekt u vervolgens een aannemer door middel van een aanbesteding. Wij zetten ons graag in voor het verzorgen van de aanbesteding, directievoering, planning, budgetbewaking, kwaliteitscontrole en eindoplevering.

Omdat wij het ontwerp gemaakt hebben kennen wij het project als geen ander. Wij vervullen dan ook graag een coördinerende rol om het bouwproject te regisseren. Doordat ons bureau de spil vormt binnen dit proces en alle andere partijen aanstuurt heeft de opdrachtgever één aanspreekpunt.

Bouwteam

Tegenwoordig wordt er ook veel voor een bouwteam gekozen. Eén van onze vast bouwpartners (aannemers) schuift dan aan tijdens het ontwerp van de woning en adviseren vanuit hun specifieke deskundigheid zodat ontwerp en realisatie goed op elkaar afgestemd kunnen worden.

Brand I BBA Architecten, uw architect voor Het Landgoed Almere

Brand I BBA Architecten is een veelzijdig architectenbureau dat werkzaam is in een groot aantal sectoren. We hebben ruime ervaring in de ontwikkeling en nieuwbouw van een vrijstaande woningen en twee-onder-een-kapwoningen.

Door deze brede orderportefeuille beschikken wij over een verscheidenheid aan kennis en informatie die ingezet kan worden binnen de verschillende sectoren. Door zoveel mogelijk kennis in huis te hebben zijn wij in staat om onze doelgroepen optimaal te bedienen. Als architectenbureau werken wij landelijk en zijn niet gebonden aan een regio.

Wij zijn gevestigd in Bleskensgraaf aan de Abbekesdoel 15 in een prachtige boerderij uit 1890 wat een prachtig werkdomein is voor ons enthousiaste team.

Wij hebben veel ervaring in het begeleiden van mensen zoals u van idee naar realisatie van de woning. Wilt u eens vrijblijvend weten wat bouwen in De Volgerlanden voor u inhoudt en wat de kosten zijn? Bel ons dan eens op 078 691 92 11 of stuur ons een bericht.