In De Torensteepolder te Numansdorp vindt de ontwikkeling van een nieuwe wijk plaats. Voor deze nieuwe wijk heeft de toekomstige particuliere eigenaar de keuze tussen vrije kavels en landgoederen op een unieke locatie. Deze nieuwe wijk zal aangelegd worden met sierlijk water en bevindt zich vlak bij de golfbaan, haven en haringvliet van Numansdorp. Grijpt u deze buitenkans?

Vrije kavels in De Torensteepolder

In het westelijke gedeelte van De Torensteepolder zijn ruim 100 vrije kavels ontwikkeld, daarnaast komen er nog enkele twee-onder-een-kapwoningen, rijtjeswoningen en een appartementencomplex. In fase 1 zijn er drie verschillende soorten kavels beschikbaar.

In de eerste categorie beslaan de kavels een oppervlakte van 766 m2 tot 1.151 m2. Op de zogenaamde ‘eilandkavel’ zijn eilandkavels beschikbaar met een oppervlakte van 957 m2 tot 1.730 m2. Als laatste zijn er twee-onder-een-kapkavels beschikbaar die variëren in oppervlakte van 554 m2 tot 669 m2. 

Vrije landgoederen in De Torensteepolder

In het oostelijke gedeelte van De Torensteepolder (zuid-oostelijk gelegen van de dorpskern van Numansdorp) zijn 12 landgoederen ontwikkeld. Deze worden onderscheiden in een noordelijk deel en een zuidelijk deel. Het noordelijke deel zal gekenmerkt worden door een strakke, wigvormige waterpartij met daarop als eiland de huiskavel. Het zuidelijk deel krijgt een meanderende kreek.

Ieder individueel landgoed valt onder de NatuurSchoonWet uit 1928 en is verplicht gedeeltelijk opengesteld te worden van zonsopgang tot zonsondergang. Elke huiskavel is en blijft privé en beslaat 10% van het totale landgoed. Deze landgoederen variëren in grootte van 51.000 m2 tot 61.978 m2.

Mogelijkheden van de kavels

Door de vele mogelijkheden kunt u op deze unieke locatie de woning van uw dromen bouwen. Het uitgangspunt van de wijk is het Nederlandse Bouwen. U heeft daarin veel vrijheid: zo kan er zowel metselwerk, als stucwerk en als natuursteen als gevelmateriaal worden gebruikt. Voor de dakbedekking kunt u kiezen voor pannen, riet, koper of een groendak. Voor de landgoederen geldt bovendien dat in de tuinen recreatieve voorzieningen voor privégebruik kunnen worden gerealiseerd. 

Brand I BBA Architecten, uw architect voor De Torensteepolder, Numansdorp

Heeft u interesse in een van de beschikbare kavels in De Torensteepolder bij Numansdorp? Ontdek en ontwerp samen met Brand I BBA Architecten uw toekomstige huis dat wordt gekenmerkt door beleving, kwaliteit, hoogwaardige architectuur en de juiste relatie met de omgeving. Neemt u een kijkje in ons portfolio en neem gerust contact met ons op. Wij zijn benieuwd naar uw ideeën.

Wilt u vrijblijvend weten wat bouwen in De Torensteepolder, Numansdorp, voor u inhoudt en wat de kosten en mogelijkheden zijn? Bel met een van onze architecten of stuur een bericht via de site.