Nieuwbouw landelijke jaren ’30 woning Barneveld

- Nieuwbouw landelijke jaren ’30 woning Barneveld - Voor de familie Vat hebben wij een landelijke jaren ’30 woning ontworpen op een prachtige kavel aan de rand van Barneveld.

De traditionele landelijke stijl van deze vrijstaande woning roept het beeld op dat dit een comfortabele en veilige plek is om na een drukke dag helemaal tot rust te komen en waar het sfeervol genieten van de omgeving. Het gezin woont hier dan ook tot volle tevredenheid.

De verticale entreepartij met zinken bekleding is een echte eyecatcher geworden. Ook op de verdieping brengt het grote kozijn veel licht naar binnen. De ruime living wordt middels twee openslaande zwarte houten glazen deuren gescheiden van de royale eetkeuken. In de erker is de eettafel geplaatst zodat er volop genoten kan worden van de omliggende tuin en het weidse landschap.

Aan de achterzijde is een mooie veranda gesitueerd, deze is direct vanuit de royale woonkeuken bereikbaar. Het binnen- en buitenleven kan op deze manier goed worden gecombineerd. Hier kan men tot in de late uurtjes genieten van de prachtige omgeving.

Rechts van de woning is een berging met veranda ontworpen. De berging is opgebouwd uit zwarte planken, ook wel potdekselwerk genoemd wat een mooi geheel vormt met de eiken kolommen. 

Categorie
particuliere-woningbouw
Opdrachtgever
Fam. M. Vat
Locatie
Barneveld
BVO