Nieuwbouw eigentijdse woning

- Nieuwbouw eigentijdse woning - Voor locatie ‘De Meander van Souburgh’ in Alblasserdam hebben wij deze eigentijdse woning ontworpen. De locatie gelegen aan de Alblas kenmerkt zich door weidse uitzichten, groene omgeving en veel ruimte.

De woning wordt uitgevoerd met een zinken dak en houten verticale gevelplanken. De verticale entree met de eikenhouten kolommen en lamellen is een echte eyecatcher. Ook ter plaatse van de hoekkozijnen komen de houten kolommen terug. Dit geeft de woning een geheel eigentijds en uniek karakter. De woning is royaal van opzet met op de begane grond een ruime living en een aparte woonkeuken. Op de eerste verdieping bevinden zich 4 slaapkamer en een royale badkamer. Op de zolder kunnen nog een tweetal slaapkamers gerealiseerd worden.

De grote glaspartijen in de gevels garanderen een zee aan licht in de woning. De grote raampartijen bieden ook maximaal zicht op de grote tuin.

De verwarmingsinstallatie zal in een lucht/water systeem worden uitgevoerd. Alle vertrekken zullen worden voorzien van vloerverwarming met uitzondering van de zolderverdieping.

Categorie
particulier woningbouw
Opdrachtgever
Welstand Bouw
Locatie
Alblasserdam
BVO
230 m²
Schetsen en Ontwerp
Bouwvergunning
Engineering