Moderne schuurwoning Molenwaard

- Nieuwbouw schuurwoning - In deze moderne schuurwoning is het heerlijk leven. De grote glaspartijen in voor- en achtergevel garanderen een zee aan licht in de woning. De grote raampartijen bieden ook maximaal zicht naar buiten, zodat het luxe buitenleven ook binnen volledig wordt ervaren.

De raampartijen in de voorgevel zijn voorzien van verticaal aangebrachte houten lamellen. Deze stijlvolle elementen geven een elegant accent aan de stoere zinken gevels. Zij regelen ook op een natuurlijke wijze het zicht vanaf de straatzijde naar binnen.
Het bijgebouw is voorzien van een warme houten gevelbekleding dat op een zelfde wijze accentueert met het zink van de woongevels.

De diverse woonfuncties zijn in één vloeiende beweging rond de gesloten kern met servicevoorzieningen gegroepeerd. De ruimtelijke beleving is dan ook van zeer hoog niveau. De bovengelegen slaapverdieping is direct vanuit deze ruimte met een met hout ingelegde steektrap te bereiken.

Categorie
particuliere/woningbouw
Opdrachtgever
Pariculier
Locatie
Molenwaard
BVO
300 m²
Schetsen en Ontwerp
Engineering
Keuze aannemer
Bouwbegeleiding