Klassieke woning Nieuw-Lekkerland

- Nieuwbouw klassieke woning - Voor de Fam. Ghanthous hebben wij deze royale klassieke woning met een inhoud van 940 m3 ontworpen. Onze opdrachtgever woont hier inmiddels tot volle tevredenheid en met veel plezier. 

De architectuur wordt gekenmerkt door de steile kap waardoor er binnen veel ruimte aanwezig is. Door de verspringende gevelpartijen ontstaat er een gevarieerd gevelbeeld. Het resultaat is een warme en royale landelijke woning waarin de toekomstige bewoners zich herkennen. De woning is voorzien van keramische dakpannen en metselwerk gevels. 

Links van de woning is een garage ontworpen. In de garage zelf is ruimte voor één auto. Aan de achterzijde van de woning, grezend aan de ruime woonkamer, is een prachtige serre gesitueerd. Dankzij de optimale ligging kan men hier genieten van het mooie en weidse polderlandschap.

Verder bevinden zich op de verdieping 6 slaapkamers, badkamer en een bergzolder. 

Categorie
particuliere-woningbouw
Opdrachtgever
Fam. Ghantous
Locatie
Nieuw-Lekkerland
BVO
235 m²
Schetsen en Ontwerp
Bouwvergunning
Engineering
Keuze aannemer
Bouwbegeleiding