Woning Volgerlanden

- Nieuwbouw vrijstaande woning - Voor onze opdrachtgever hebben wij een landelijke woning ontworpen voor één van de vrije kavels in de Volgerlanden in Hendrik-Ido-Ambacht.

In een rustig deel van de nieuwe wijk De Volgerlanden hebben wij op ruime kavel aan het water een woning ontworpen waar het heerlijk wonen is. De traditionele landelijke stijl van deze vrijstaande woning roept het beeld op dat dit een comfortabele en veilige plek is om na een drukke dag helemaal tot rust te komen en waar het sfeervol genieten is aan het water.

Heeft u ook interesse in een vrije kavel? Uw eigen droomwoning, precies zoals u hem voor ogen had? Dat kan in De Volgerlanden: gunstig gelegen, ruim opgezette bouwgronden in een wijk die voor een groot deel gebouwd is waar alle voorzieningen aanwezig zijn.

In Volgerlanden kunnen zowel twee-onder-één-kapwoningen als vrijstaande woningen worden gerealiseerd. Delen van het plangebied zijn voor de diverse woningtypes aangewezen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden om uw woning te bouwen op een kavel in De Volgerlanden? Neem dan contact met ons op.

Categorie
particuliere-woningbouw
Opdrachtgever
Particulier
Locatie
Hendrik-Ido-Ambacht
BVO
Schetsen
Ontwerp
Bestek
Keuze aannemer
Bouwbegeleiding