Nieuw concept "POLDERBOX"

De PolderBoxen voorzien in een grote behoefte naar professionele, kleinschalige en betaalbare opslag en bedrijfsruimte voor zowel bedrijven als particulieren. De ruimtes kunnen gebruikt worden voor velerlei doeleinden.

De units op het bedrijventerrein in Bleskensgraaf zijn bestemd voor zzp-ers en particulieren. Ze zijn uitstekend geschikt voor onder andere timmermannen, fotografen, dtp-ers, loodgieters enz. 

Maar een PolderBox kan net zo goed gebruikt worden voor het stallen van een boot of caravan, voor het klussen aan een oude auto of voor de opslag van materialen. Het gebouw is onderverdeeld in 26 ruimtes vanaf netto 30 m2. Voorzien van elektra, water, riolering en wifi. De boxen kunnen uitgebreid worden met entresol; een verdieping van max. 15 m2.

Elk compartiment is te huren vanaf € 355,- (excl. BTW) per maand, zonder vaste bijkomende (service)kosten. Tevens zijn er een aantal units te koop. Iedere huurder of koper ontvangt een gratis set marketingtools, waaronder een website. 

De huurders en kopers worden lid van een vereniging van gebruikers. Door met elkaar in contact te komen biedt dit meerwaarde. Zo zal er elk jaar een PolderBox-bijeenkomst georganiseerd worden om elkaar als ondernemers te ontmoeten.

De PolderBoxen zijn een initiatief van Drechtsteden Bouw en Brand BBA l BBA Architecten.

Meer info