Dijkvilla te Alblasserdam opgeleverd

Langs de dijk die van Alblasserdam naar Kinderdijk voert staan halverwege enkele buitendijkse huizen. Op de kop van dit cluster huizen bevindt zich deze nieuwe woning.

De eerste indruk van de tekeningen van de opdrachtgevers was: ‘Wow, wat mooi. Zou dit echt kunnen? ‘Maar dit kan toch niet?’. Maar het kon wel!

Het proces en de uitvoering is tot volle tevredenheid van de opdrachtgevers uitgevoerd. De eerste twee weken voelden de opdrachtgevers zich alsof ze in een luxe hotel zaten. Is dit echt van ons? Een paar weken later is het voor hen een thuis geworden.

Meer info

 

Rijenwoningen Villapark Lavendel Vlijmen in de verkoop

Aan de rand van de natuur en midden tussen de Loonse en Drunense duinen en het Engelermeer verschijnt straks Villapark Lavendel.

De werkzaamheden zijn in volle gang. Naast de villa's hebben we ook 10 rijenwoningen ontworpen. Meer informormatie hierover kunt u vinden bij Merwestreek.nl

Meer info

 

Metamorfose kantine Heerema

En dan even pauze, maar wel in een ruimte die ‘de zinnen verzet

De opgave van Heerema Fabrication Group SE aan Brand BBA Architecten was de bestaande kantine een facelift te geven zodat er een mooie ruimte ontstaat voor een goed gebruik van de vele werknemers.

Hiervoor moest dan ook een realistische 3D impressie gemaakt worden, waarbij de vloer zou worden gewijzigd in een licht kleurige PVC vloer, nieuwe verlichting, plafonds en meubilair. Belangrijk element in deze impressie was het te verwachte beeld van de lange wand welke was uitgevoerd in een grote foto print met felle kleuren. Op de beelden kunt u dan ook zien dat 3D impressie en foto’s na de oplevering nagenoeg identiek zijn.
Weer een geslaagd project.

Meer info

 

Dakopbouw appartement Rotterdam

De bewoners van dit appartement aan de Maasboulevard in Rotterdam hadden behoefte aan meer woonruimte. Hiervoor hebben ze ons ingeschakeld om te onderzoeken wat de mogelijkheden zijn en om de vergunning te verzorgen. 

De woonruimte bied een prachtig uitzicht op de rivier en de skyline van Rotterdam. De bouw is inmiddels in volle gang.

Meer info

 

Gemeente Molenwaard en Vitaal Wonen tekenen overeenkomst

Vitaal Wonen, een initiatief van Blokland Bouwpartners, Brand BBA Architecten en B&T bouwmanagement, welke samen met de gemeente Molenwaard het voornemen hebben om appartementen te realiseren in het Woonleefhart te Nieuwpoort. Maandag 3 oktober hebben beide partijen hiervoor een intentieovereenkomst getekend. Namens Vitaal Wonen tekenden de heren Brand en Blokland. Namens de gemeente tekende wethouder Heijkoop.

De appartementen komen op een prachtige locatie met een vrij uitzicht op het polderlandschap.

Binnenkort zal de verkoop van start gaan.

Bent u geïnteresseerd?   Bel 0184-413103 of bezoek www.vitaal-wonen.nl

Meer info