Landelijke 2 onder 1 kap woning Mi Casa Nederland B.V.

Deze prachtige woning is onlangs opgeleverd, waarbij de opdrachtgevers zeer tevreden zijn. Zeker gezien de enthousiaste reacties die wij ontvangen.

De gevels van deze landelijke woning zijn bekleed met een combinatie van wit gekeimde gevels en zwart potdekselwerk. De zwarte luiken en de ramen met roeden versterken de landelijke bouwstijl.

Meer info

 

Bedrijfsverzamelgebouw te Hardinxveld-Giessendam opgeleverd

Wij hebben van Gebr. Blokland de opdracht ontvangen voor het ontwerpen van een bedrijfsverzamelgebouw aan de Buitenwei te Hardinxveld-Giessendam.

Het betreft een gebouw met een totaal BVO van 1775 m2 opgedeeld in 8 verschillende units.

Meer info

 

Landelijke woning in Mookhoek in aanbouw

Deze landelijke woning is gesitueerd in het gehucht Mookhoek in de gemeente Strijen.

De woning wordt gekenmerkt door wit stucwerk in combinatie zwart potdekselwerk. Hiermee heeft de woning de gewenste klassieke uitstraling welke geheel past in de omgeving.

De zwart gekleurde kozijnverdeling is in de wit gestucte gevels gepositioneerd en geeft het geheel een moderne uitstraling. Samen met het zwarte potdekselwerk vormt dit een prachtig contrast met de witte gevels.

Drechtsteden Bouw is inmiddels druk bezig met de uitvoering.

Meer info

 

Revitalisatie bedrijfspand Van Eijk Meubel & Interieurbouw

Twintig jaar geleden een pand ontwerpen met als eis om de voorgevel uit te voeren in een rode baksteen. Het kan nog steeds, maar de tijd staat niet stil.
Zo ook de gebruiker, die zich heel nadrukkelijk positioneert in de meubel- en interieurbouw.

De vraag aan ons bureau was dan ook: een onderscheidende voorgevel ontwerpen binnen het stramien van de mogelijkheden met uitstraling en duurzame materialen.

Het bedrijf kan op deze wijze weer laten zien wat ze doen, wie ze zijn, en wat ze willen uitstralen!

Meer info

 

Nieuwbouw bedrijfspand Straalcon

Haast was geboden bij de realisatie van dit bedrijfspand nadat het voormalige bedrijfspand was verwoest door een brand. In minder dan 9 maanden tijd is de herbouw gerealiseerd, van ontwerp tot vergunning tot oplevering. Dankzij een perfecte samenwerking tussen de opdrachtgever, Aannemersbedrijf Lagendijk, gemeente Molenwaard en Brand BBA is dit bedrijfspand van 2300 m2 in een recordtijd verwezenlijkt.

Een knap staaltje werk waar wij met veel plezier op terug kijken. De opdrachtgever is dan ook zeer tevreden.

Meer info