Brand BBA wint besloten prijsvraag!

Wij zijn zeer verheugd dat wij de besloten prijsvraag van de watertoren locatie Leerdam, uitgeschreven door Aannemersbedrijf J. van Daalen BV, hebben gewonnen.

Onlangs zijn de nieuwe plannen voor de watertoren locatie  gepresenteerd. Op en in de reinwaterkelders komen 5 woningen,  waarbij de ronde waterkelder wordt omgevormd tot een unieke moderne villa met een bijzondere vormgeving.

Meer info

 

Villa Park Lavendel

In opdracht Merwestreek Projecten hebben wij aan de rand van de natuur en midden tussen de Loonse en Drunense duinen en het Engelermeer Villapark Lavendel ontworpen.

Het gaat totaal om circa 37 villa’s. Ons ontwerpconcept is ‘eenheid in verscheidenheid’.

Bent u geinteresseerd in een van deze prachtige villa's? Voor verkoop informatie zie Merwerstreek Projecten

Meer info

 

Eerste paal landelijke villa Bleskensgraaf

In het polderlandschap van de Alblasserwaard in het dorpje Bleskensgraaf hebben wij een landelijke villa ontworpen.

Aan de linkerzijde van de woning bevindt zich het bijgebouw welke binnendoor bereikbaar is. De woning met rieten kap, wit gekeimde gevels en Belgisch hardstenen dorpels heeft een klassieke uitstraling welke geheel past in de omgeving.

Meer info

 

Eerste paal notariswoning Nieuw-Lekkerland

In opdracht van een particuliere opdrachtgever hebben wij een ontwerp gemaakt voor een nieuw te bouwen notariswoning in Nieuw-Lekkerland, een rivierdorp in de Alblasserwaard. De bouwwerkzaamheden zijn inmiddels in volle gang.

Het ontwerp van de gevels is kenmerkend voor een notariswoning. De symmetrische opzet en de statige entree in het midden van de gevel.

Meer info

 

FenXpo Businessdagen 2016

Zakendoen, netwerken en inspireren. Daar draait het om tijdens de Fenexpo Businessdagen die al sinds 2008 worden georganiseerd in de evenementenhal in Gorinchem.

Daar waar in de afgelopen jaren online marketing een belangrijk item is geworden, geloven wij nog steeds in de kracht van het persoonlijk contact en elkaar ontmoeten.

Graag nodigen wij u dan ook uit voor een bezoek aan onze vernieuwde stand (nr. 109) tijdens de beurs.

De beurs is op 19, 20 en 21 april 2016 van 15.00-21.00 in de Evenementenhal in Gorinchem.

U kunt zich hier aanmelden als bezoeker, waarna u uw E-ticket kunt printen.

Meer info